KUNDERNE siger...

Her kan du se, hvad nogle af kunderne synes om resultatet og samarbejdet med Miljøkonsulenten:

Miljøansøgning: Fra 400 søer i Romlund til en ny stald med 1200 søer på åben mark i Viborg Kommune

Tina og Steen Frederiksen ønsker at udvide fra 400 søer i landsbyen Romlund i Viborg Kommune og flytte produktionen til en ny stald med 1200 søer i det åbne land. Efter forslag fra deres miljørådgiver, Martin Skovbo Hansen inviterede de DN på besigtigelse, så de kunne snakke om sagen. "De kom helt fra København og fik lov at vælge dagen. Så kom Martin og Finn Larsen fra kommunen, og vi viste dem, hvorfor vi har valgt den placering," forklarer Steen Frederiksen. "Jeg tror, det lykkedes at overbevise dem om, at placeringen var godt gennemtænkt, men det havde været svært for dem at se, hvis ikke de var kommet herud," siger Steen Frederiksen. 

Uddrag fra:  http://www.landbrugsavisen.dk/Landbrugsavisen/2011/6/10/Naturfredningsforeningenlyttedetilvoresargumenter.htm

 

Revurdering af miljøgodkendelse: Kvægejendom med 322 DE i kvæg og svin nær Havbro i Vesthimmerlands Kommune

Revurdering af en Kapitel 5 godkendelse fra 2003 ifølge Miljøbeskyttelsesloven med i alt 322 DE fordelt på en blandet produktion af ungtyre og slagtesvin." - Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med Miljøkonsulenten både med hensyn til de overvejelser og de konkrete valg vi har taget undervejs.

"I løbet af blot en uge kunne Vesthimmerlands Kommune godkende det indsendte projekt som fuldt oplyst, så jeg er godt tilfreds med det grundige og seriøse arbejde fra Miljøkonsulenten".

Jens Peter Glerup, Korgaard, Aars.